Den Berk Délice bouwde op de industriezone De Kluis in Hoogstraten een gloednieuw sorteercentrum en kantoorgebouw. Het nam recent ook nog een tomatenbedrijf over in Merksplas.
Volledig scherm
Den Berk Délice bouwde op de industriezone De Kluis in Hoogstraten een gloednieuw sorteercentrum en kantoorgebouw. Het nam recent ook nog een tomatenbedrijf over in Merksplas. © Den Berk Délice

Den Berk Délice breidt nog verder uit: overname van teler in Merksplas en gloednieuwe sorteercentrale in Hoogstraten

Hoogstraten/Herentals/Merksplas/Rijkevorsel/Oud-TurnhoutHet succesverhaal van Den Berk Délice gaat verder. Het grote tomatenbedrijf met verschillende teelbedrijven verspreid over de regio heeft nu een gloednieuwe sorteercentrale gebouwd in Hoogstraten. Daarnaast nam het ook nog het bedrijf Truyenberg over in Merksplas. In Rijkevorsel kwam dan weer 8 hectare belichte serres bij. “Wij moeten als bedrijf ook duurzaamheid nastreven”, klinkt het. 

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.