Schepen Yoleen Van Camp, de zussen Florence, Claire en Marie Luyten van Houthandel Luyten en retailcoach Steven Bollé
Volledig scherm
Schepen Yoleen Van Camp, de zussen Florence, Claire en Marie Luyten van Houthandel Luyten en retailcoach Steven Bollé © RV

Coach helpt handelaars bij het pimpen van hun zaak: “Mooi om zien dat ook de ondernemers uit Noorderwijk en Morkhoven toehappen”

HerentalsOm de zwaar getroffen middenstand en horeca te ondersteunen, is er sinds de lockdown met handelsorgaan Handelshart een steunplan in Herentals. Eén van de onderdelen is gratis coaching door een exclusieve coach. Die geeft handels- en horecapanden gericht advies over hoe de gevel en het pand nog meer sprekend aangekleed kan worden. Coach Steven Bollé strijkt neer in Noorderwijk en Morkhoven.

 1. Florejan Verschueren kiest voor Oud Hoogstraeten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Florejan Verschue­ren kiest voor Oud Hoogstrae­ten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”

  Zaterdag 8 mei is het zover. Een dag waar toch menig Vlaming heeft naar uitgekeken om weer een terrasje te kunnen in zijn of haar favoriete kroeg of restaurant. Muzikant Florejan Verschueren (43) moet zaterdag nog werken, maar hoopt zondag toch op het terras van Oud Hoogstraeten te kunnen gaan zitten. “Gezellig met het gezin of met vrienden op het terras pal in het centrum van Hoogstraten en toch rustig. Zalig is het.” Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 1. Amerikaanse senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videovergadering
  Play

  Amerikaan­se senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videoverga­de­ring

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is