Victor Campenaerts ondertekende vorig jaar een nieuwe driejarige overeenkomst bij Lotto-Soudal in Café Welkom.
Volledig scherm
Victor Campenaerts ondertekende vorig jaar een nieuwe driejarige overeenkomst bij Lotto-Soudal in Café Welkom. © Lotto Soudal

Café Welkom in Noorderwijk wordt omgetoverd in televisiestudio voor WK veldrijden

NoorderwijkDe VRT trekt dit weekend in bij Café Welkom in Noorderwijk voor de uitzending van het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. De openbare omroep stuurt maar een kleine delegatie naar de Verenigde Staten en brengt in de plaats uitgebreid verslag uit vanuit het Kempense café.

  1. Kamp C opent eerste volledig circulair gebouwde kantoorgebouw van Vlaanderen: “Componenten zijn eenvoudig te recupereren en behouden zo waarde op lange termijn”
    westerlo

    Kamp C opent eerste volledig circulair gebouwde kantoorge­bouw van Vlaanderen: “Componen­ten zijn eenvoudig te recupere­ren en behouden zo waarde op lange termijn”

    Kamp C, het provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw in Oosterwijk (Westerlo), en een eerder geselecteerd consortium van zeven bedrijven hebben het eerste volledig circulair kantoorgebouw in Vlaanderen gebouwd. ‘t Centrum, zoals het gebouw op de site van Kamp C heet, bestaat uit herbruikbare materialen en kan volledig gedemonteerd en elders heropgebouwd worden.