Vanderveken/Verheijen
Volledig scherm
© Vanderveken/Verheijen

Buurt in shock na gruwelijke moord

De 27-jarige Eleanore D.S. uit de Kleerroos is maandagochtend op brutale wijze vermoord in haar woning aan de Kleerroos. De twee kinderen van het slachtoffer kwamen iets na 9 uur 's ochtends de straat opgelopen en verwittigden een buurman. Haar partner N.F. sloeg op de vlucht, maar werd later na een banaal ongeval in het Limburgse Houthalen opgepakt. Buurtbewoners zijn diep geschokt.

 1. Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”
  Lille/Antwerpen/Hoogstraten

  Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”

  Ann Lenaerts uit Wechelderzande, de weduwe van Dominique De Pryck die vorig jaar zeer plotseling overleed aan kanker, is dinsdagavond ongezien haar trouwring verloren in Antwerpen. Het sieraad is haar heel kostbaar, aangezien de ring as bevat van haar overleden echtgenoot. De dame lanceert daarom een oproep op sociale media in de hoop de ring terug te vinden.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. De Vrienden van de Pastorij willen van pastorie bruisend hart van Olen-centrum maken: “We zien tal van mogelijkheden”
  olen

  De Vrienden van de Pastorij willen van pastorie bruisend hart van Olen-cen­trum maken: “We zien tal van mogelijkhe­den”

  Een groepje geëngageerde Olenaars, die zich De Vrienden van de Pastorij noemen, organiseert op woensdag 25 januari een open avond over de toekomst van de pastorie van Sint-Martinus-Olen. Ze hopen van het gebouw het bruisend hart van Olen-centrum te maken, maar willen met de avond nagaan of er voor hun plannen een draagvlak is bij de bevolking en of er misschien nog andere ideeën leven.
 2. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
  Hoogstraten

  Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

  De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.