De vroegere school in de Burchtstraat
Volledig scherm
De vroegere school in de Burchtstraat © Jurgen Geyselings

Burchtstraat afgesloten nadat muur oud schoolgebouw dreigt in te storten

HerentalsBij afbraakwerken van de vroegere school in de Burchtstraat is een muur instabiel geworden. Om deze te veilig te kunnen slopen is de straat momenteel afgesloten voor het verkeer.

 1. TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Zon op de snoet en cocktail in de hand, zalig”
  PREMIUM
  Ravels

  TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Zon op de snoet en cocktail in de hand, zalig”

  Sinds 2019 kom je aan het kanaal in Ravels een bijzondere terrasje tegen, genaamd Papaoutai. Het doel van deze gezellige plek? Vakantiegevoel creëren aan het water en alle bezoekers laten wegdromen met een verfrissend drankje, een lokaal biertje of een verse cocktail in de hand, aldus de uitbaters. Dat moesten we nu toch wel eens uittesten! Ik trommelde mijn jeugdvriendin Nouchka op en trakteerde haar op een zonovergoten middagje op het terras van Papaoutai.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.