Het Oud Gasthuis zal er de komende maanden feëriek bijliggen
Volledig scherm
Het Oud Gasthuis zal er de komende maanden feëriek bijliggen © Production Pirates

Bubble BQ strijkt binnenkort neer aan Oud Gasthuis met ‘dining domes’: “Fier om met ons concept het Herentalse erfgoed in de kijker te kunnen zetten”

HerentalsVanaf 1 mei - als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten tenminste - zakt pop-uprestaurant Bubble BQ af naar de site ‘Oud Gasthuis’ in Herentals. “Je zal er kunnen dineren in ‘dining domes’ in een prachtig decor in de vallei van de Kleine Nete met Kasteel Le Paige aan de horizon”, vertelt David Stuyck van organisator Productions Pirates.

 1. Kenny V. opgelucht dat beschuldiging voor misbruik minderjarige uitgeklaard is: “Mijn vrouw en kind zijn weer bij me, mooiste cadeau dat ik kon krijgen”
  Herentals

  Kenny V. opgelucht dat beschuldi­ging voor misbruik minderjari­ge uitge­klaard is: “Mijn vrouw en kind zijn weer bij me, mooiste cadeau dat ik kon krijgen”

  Onterecht voor de rechtbank moeten verschijnen voor de aanranding van een minderjarige, het zal je maar overkomen. Herentalsenaar Kenny V. maakte het mee door een persoonsvergissing bij het parket van Leuven. Een pijnlijke blunder met ernstige gevolgen. Zijn vrouw verliet het huis samen met hun dochtertje nadat ze de brief van de deurwaarder in handen kreeg. “Het gaat hier dan ook niet om een fietsendiefstal, dit zijn zwaarwichtige feiten”, vertelde Kenny aan VTM-nieuws.
 2. Café De Max, laatste restant van de ooit zo levendige Nieuwstraat, opent zondag terras: “Een icoon als De Max afbreken, dat doe je gewoonweg niet!”
  Herentals

  Café De Max, laatste restant van de ooit zo levendige Nieuwstraat, opent zondag terras: “Een icoon als De Max afbreken, dat doe je gewoonweg niet!”

  Nieuwe eigenaar, nieuwe uitbaters, vernieuwd terras, nieuwe kantoren en een hippe koffiebar. Zoveel vernieuwing in Herentals’ bekendste muziekcafé, dat vraagt om een woordje uitleg. Wij gingen langs in de Nieuwstraat en kregen een mooie uiteenzetting over hoe de toekomst bij café De Max er zal uitzien. Het terras opent komende zondag, als de weergoden het toelaten tenminste. En vanaf 25 mei kan je terecht in koffiebar Pop Coffee.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek