De Chinese muntjak werd door de Herentalse brandweer uit het Albertkanaal gehaald
Volledig scherm
De Chinese muntjak werd door de Herentalse brandweer uit het Albertkanaal gehaald © Brandweerzone Kempen

Brandweer haalt Chinese muntjak uit Albertkanaal

HerentalsDe Herentalse brandweer werd dinsdagochtend opgetrommeld voor een dier dat in het Albertkanaal rondzwom en niet op eigen kracht aan wal geraakte. Uiteindelijk kon de brandweer bij het dier in nood geraken met een bootje.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakelwedstrijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel
  voetbal derde nationale B

  Willem Brouwers schenkt Lille United na spektakel­wed­strijd tegen Nijlen een onverhoopt gelijkspel

  Na een onwaarschijnlijke ommekeer, heeft Lille United in het burenduel tegen Nijlen een 3-3- gelijkspel uit de brand kunnen slepen. Vijf minuten na de rust kreeg thuisspeler Stig Cools rood, drie minuten later schoot Yves Peeters Nijlen naar een 1-3-voorsprong, en leek Lille op weg naar zijn eerste nederlaag. Maar in derde nationale B is elke zekerheid heel ver weg.