Sinds vandaag varen er vijf bootjes uit bij Boat BQ in Herentals
Volledig scherm
Sinds vandaag varen er vijf bootjes uit bij Boat BQ in Herentals © rv

Boat BQ breidt z’n vloot uit met twee extra bootjes: “Ondertussen overschreed de teller duizend reservaties”

HerentalsRonddobberen op het water en genieten van een heerlijke barbecue op het water? Het lijkt een concept dat niet te stuiten is. Boat BQ in Herentals mocht ondertussen reeds zijn duizendste reservering in de boeken schrijven. De hoogste tijd om twee extra bootjes toe te voegen aan de vloot die rondvaart op de vijver van Sport Vlaanderen.

 1. Vermiste kat na anderhalf jaar herenigd met eigenaars: “We stonden allemaal te snotteren”
  PREMIUM
  Geel

  Vermiste kat na anderhalf jaar herenigd met eigenaars: “We stonden allemaal te snotteren”

  Anderhalf jaar nadat kater Dorus zwaar ondervoed werd aangetroffen bij een glascontainer in Geel, konden zijn baasjes hem opnieuw in de armen nemen. Met dank aan een stevige portie toeval én Het Dierenthuisje, een opvang die zich al die tijd ontfermde over de kat – die eigenlijk Bink heet. “Hij herkende de eigenaars direct: dat zagen we aan de manier hoe hij zich liet knuffelen", glimlachen ze bij Het Dierenthuisje, waar ze blijkbaar een patent hebben op bijzondere herenigingen tussen baasjes en kat.
 2. Herentalse Ziekenhuis is op zoek naar kandidaten voor studie verschillende braces duimbasisartrose
  Herentals

  Herentalse Ziekenhuis is op zoek naar kandidaten voor studie verschil­len­de braces duimbasis­artro­se

  Momenteel loopt er in het AZ Herentals een klinische studie over braces voor duimbasisartrose. “Omdat artrose een chronische aandoening is, is het belangrijk dat ondersteunende middelen zowel voldoende steun geven, als comfortabel aanvoelen”, vertelt handchirurg Sofie Goeminne. “Tijdens de studie willen we nagaan welk type brace het best aan alle vereisten voldoet.”