De Bloemenmarkt krijgt z'n plekje tijdens de Herentalse Lenteshopping
Volledig scherm
De Bloemenmarkt krijgt z'n plekje tijdens de Herentalse Lenteshopping © ANP

Bloemenmarkt krijgt z’n plekje op Grote Markt tijdens Lenteshopping

HerentalsIn het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 april valt er in Herentals heel wat te beleven. Tijdens de Lenteshopping kunt u naar hartenlust winkelen bij lokale handelaars, de laatste modetrends spotten, auto’s bewonderen en genieten op gezellige terrasjes. Ook is er een bloemenmarkt en vallen er weer pluchen konijntjes uit het belfort van de Lakenhal tijdens het Spel van de Roetaert.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.