Willy's trainer Mike bij enkele van de shirts die geveild worden om de kleine voetballer te steunen in zijn strijd tegen leukemie
Volledig scherm
Willy's trainer Mike bij enkele van de shirts die geveild worden om de kleine voetballer te steunen in zijn strijd tegen leukemie © Jurgen Geyselings

Bied op shirt van onder meer Witsel, Van Aert of Mbokani en steun kankerpatiëntje Willy (10): “Willyloop zelf bracht intussen 20.000 euro op”

HerentalsAan de voetbalterreinen van SKS Herentals is men bezig aan de laatste dagen van de zogenaamde ‘Willyloop’. Al sinds het begin van deze maand zamelt de voetbalclub geld in voor één van hun leden, de tienjarige Wilfred, alias Willy. Het voetballertje kreeg eind vorig jaar te horen dat hij aan de vreselijke ziekte leukemie leed. Ondertussen werd er meer dan 20.000 euro verzameld dankzij de loopwedstrijd. Nog tot en met zaterdagvoormiddag hoopt de club centen te verzamelen door een veiling van shirts gedragen en gehandtekend door sporticonen.

 1. 125 enthousiaste kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen

  125 enthousias­te kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wieler­school Provincie Antwerpen

  125 kinderen tussen acht en elf jaar hebben zaterdag deelgenomen aan ‘De Dag van de Miniem’. Een gratis initiatief van de Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen, die gevestigd is in Herentals, in samenwerking met de Provinciale Jeugdcommissie Antwerpen. De kinderen kregen aan de start het bezoek van veldrijdster Sanne Cant, die als kind een trouwe bezoeker was van wat toen nog de Herentalse Wielerschool noemde.
 2. Kok Jan en partner Anke blij met de heropening: “Vanaf morgen vliegen we er volle bak in en binnen een dikke maand... dan duiken we de maïs in!”
  Herenthout

  Kok Jan en partner Anke blij met de heropening: “Vanaf morgen vliegen we er volle bak in en binnen een dikke maand... dan duiken we de maïs in!”

  Kok Jan Van Rompaey en zijn partner Anke Luyten zijn maar al te blij dat ze vrijdagmiddag de deuren van hun huiskamerrestaurant in Herenthout terug kunnen openzwieren voor de klanten. Na een lange sluiting kunnen ze terug de klanten in de watten leggen, iets waarvoor ze enkele jaren geleden kozen. Als klap op de vuurpijl kondigen ze een nieuw project aan: MA(G)ïS. Daarbij koken ze letterlijk in het midden van de Herenthoutse natuur.