Burgemeester Mien Van Olmen (CD&V)
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mien Van Olmen (CD&V) © RV

BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Herentals een ondergrondse parking? Komt het goed met de Kunstencampus? En hoe ver staat men met de sporthal in Noorderwijk?

herentalsDe bestuursperiode van uw stads(gemeente)bestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Herentals, een stad die al jaren wacht op een vernieuwde kunstencampus en waar men vol goede moed werkt aan de toeristische uitbouw.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.