In het AZ Herentals kon je een virtuele reis in een epileptisch brein maken.
Volledig scherm
In het AZ Herentals kon je een virtuele reis in een epileptisch brein maken. © Peter Vanderveken

AZ Herentals geeft inkijk in epileptisch brein

In het AZ Sint-Elisabeth Herentals kon je maandag in een epileptisch brein duiken. Met een virtual realitybril ervoer je zelf wat de ziekte met de hersenen doet.

0 reacties

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Innovatief gezondheidshuis Pioen opent de deuren: “Oplossing om groter aanbod eerstelijnszorg te voorzien in Vorselaar”
  Vorselaar

  Innovatief gezond­heids­huis Pioen opent de deuren: “Oplossing om groter aanbod eerste­lijns­zorg te voorzien in Vorselaar”

  Het aantal huisartsen is de laatste jaren sterk gedaald in Vorselaar en tandartsen zijn er al twee jaar helemaal niet meer. Heel wat inwoners moesten noodgedwongen uitwijken naar artsen buiten de gemeente. Die fysieke afstand zorgt bij een gedeelte van de patiënten voor uitstel van essentiële zorg. Om de Vorselaarnaar weer in eigen dorp de nodige zorg te zien krijgen, opende vandaag Pioen.