Archieffoto: jongeren tijdens een training bij Hockeyclub Artemis Herentals.
Volledig scherm
Archieffoto: jongeren tijdens een training bij Hockeyclub Artemis Herentals. © Jef Tegenbos

Artemis organiseert streethockeyfestival op Grote Markt

Hockeyclub Artemis organiseert op zaterdag 17 augustus een streethockeyfestival op de Grote Markt in Herentals. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Haal vanaf dit weekend de lekkerste pizza’s bij de drive-thru van Just Cooking: “Waan je op het erf van een Toscaanse boer terwijl je wacht op je pizza”
  Herenthout

  Haal vanaf dit weekend de lekkerste pizza’s bij de dri­ve-thru van Just Cooking: “Waan je op het erf van een Toscaanse boer terwijl je wacht op je pizza”

  Sinds dit weekend kunnen liefhebbers van lekkere Italiaanse pizza’s terecht bij de drive-thru van Just Cooking aan pop-uprestaurant Jardin d’Amis van kok Jan Tobben in Herenthout. Rij met de wagen de oprijlaan op, bestel je pizza en pik hem na een ommetje rond de oude hoeve op om hem daarna lekker thuis op te smullen in je bubbel.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'