Het optreden van André Hazes Junior in Herentals staat gepland op vrijdag 13 augustus
Volledig scherm
PREMIUM
Het optreden van André Hazes Junior in Herentals staat gepland op vrijdag 13 augustus © ANP

André Hazes in Herentals eerste grote evenement in de regio? “De concertdatum staat exact op 13 augustus, laat die 5.000 mensen maar komen!”

HerentalsHet lijkt er fel op dat in Herentals op 13 augustus één van de eerste grote evenementen in onze regio zal plaatsvinden. André Hazes Junior zakt namelijk die dag af naar de Grote Markt. Organisator Kristof Van Loy is alvast enthousiast. “Het optreden valt net op de dag dat er evenementen met meer dan 5.000 mensen mogen plaatsvinden”

 1. Moordenares smeekt om tweede kans: “Veroordeling uitgezeten, maar maatschappij blijft haar straffen”
  PREMIUM
  Turnhout

  Moordena­res smeekt om tweede kans: “Veroorde­ling uitgezeten, maar maatschap­pij blijft haar straffen”

  De echtgenoot van Carolien V.L. weerlegt de kritiek dat zijn vrouw een zielloos monster zou zijn. Hij benadrukt dat ze net als iedereen werkt en voor haar gezin zorgt. “Carolien doet alles om een normaal leven te leiden. Maar ze krijgt gewoon geen kans van de maatschappij. Dat moet stoppen”, reageert Gunther V.O. In juni 2007 bracht Carolien V.L. haar liefdesrivale Priscilla Vervecken om het leven. Nog voor het assisenproces trouwde ze met het lief van haar slachtoffer.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.