Tom Van Dyck gaf het boek 'Wachten op Godot' eigenhandig terug aan de bibliotheekverantwoordelijke van Herentals
Volledig scherm
Tom Van Dyck gaf het boek 'Wachten op Godot' eigenhandig terug aan de bibliotheekverantwoordelijke van Herentals © 't Schaliken

Acteur Tom Van Dyck geeft na bijna 35 jaar ‘Wachten op Godot’ terug en aanvaardt peterschap van bibliotheek

HerentalsZoals beloofd bezorgde Herentalsenaar Tom Van Dyck het boek ‘Wachten op Godot’ na bijna 35 jaar terug aan de Herentalse Bibliotheek. Tijdens een livestream waarin de overhandiging plaatsvond, achtte bibliothecaris Anja Geuns haar moment gekomen om de acteur te vragen als peter van de Herentalse Bib. Een vraag die door Herentals bekendste acteur positief beantwoord werd.

 1. Kempense huishoudhulpen schreeuwen om hulp: “Je moet gewoon aanvaarden dat je corona zal krijgen, anderen zal besmetten en dat er mensen zullen sterven”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense huishoud­hul­pen schreeuwen om hulp: “Je moet gewoon aanvaarden dat je corona zal krijgen, anderen zal besmetten en dat er mensen zullen sterven”

  Dat de horeca kreunt onder de coronacrisis horen we al maanden, maar uit de hoek van de huishoudhulpen bleef het opvallend stil. Tot nu. Drie Kempense huishoudhulpen getuigen over de onveilige werkomstandigheden, het gesjoemel met tijdelijke werkloosheid en het onbegrip van veel klanten. “Het is gewoon niet veilig”, vertelt huishoudhulp Joke Swaelen. “Klanten beseffen niet dat wij met heel veel mensen in contact komen.”
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"