Vanderveken
Volledig scherm
© Vanderveken

24-urenstaking bij koekjesfabrikant Mondelez

HERENTALSIn de fabriek van koekjesfabrikant Mondelez in Herentals legt het personeel maandagavond vanaf 21 uur het werk neer voor een 24-urenstaking. Dat bevestigt de liberale vakbond ACLVB. Er heerst onvrede over de moeizame onderhandelingen na de eerder aangekondigde herstructurering van het bedrijf.

1 reactie

 • Vaneylen Pierre

  1 jaar geleden
  Gans België loopt leeg te hoge loonkost door te goed betaalde ambtenaren en verzorgingssector. Deze hebben geen voeling met de realiteit en protesteren nog voor dat er een regering gevormd is. Op die manier wordt België alsmaar duurder tot jolijt van het buitenland die de jobs graag zien komen. België is een Europees wingewest, tot het is leeggemolken.
 1. Van sprinkhaanburgers tot noedelsoep met krekels: Thomas More-studenten bedenken gerechten met insecten die je moeten doen watertanden
  Geel

  Van sprinkhaan­bur­gers tot noedelsoep met krekels: Thomas Mo­re-studenten bedenken gerechten met insecten die je moeten doen watertan­den

  Schotel de gemiddelde medemens een gerecht voor waarin insecten zijn verwerkt en de kans is reëel dat hij of zij met lange tanden aan tafel zal zitten. Daar willen drie studenten Voedings- en Dieetkunde van de Thomas More-hogeschool in Geel wat aan doen. Voor hun bachelorproef bedenken Leen Feyaerts, Sarah Leyssens en Ching Ying Lam allerlei recepten met insecten om die ‘ieuw-factor’ te elimineren: van hamburgers en smoothies tot cheesecake en noedelsoep. “Onbewust eten we eigenlijk al insecten.”
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”