Tom Wauters uit Herent zag zijn surfvakantie in het water vallen door werkzaamheden van De Watergroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Wauters uit Herent zag zijn surfvakantie in het water vallen door werkzaamheden van De Watergroep. © RV

Tom Wauters uit Herent ziet surfvakantie in het water vallen door De Watergroep: “Ze begonnen pardoes te graven voor mijn huis”

HerentTom Wauters uit Herent keek enorm uit naar een vakantie aan zee met zijn gezin maar woensdagochtend besliste De Watergroep daar anders over. “Onaangekondigd begon men voor mijn huis een greppel te graven. Daardoor kon mijn aanhangwagen met surfgerief niet mee en moest ik met een andere wagen op vakantie vertrekken”, vertelt Tom. Bij De Watergroep laten ze weten dat zowel de oprit als de voordeur steeds toegankelijk is gebleven.

37 reacties

 • Leopold Vanhoof

  2 maanden geleden
  Eén van de twee partijen liegt blijkbaar.
 • Johnny L Verhoeven

  2 maanden geleden
  Ik had of wel de greppel dichtgegooid of een paar OSB platen overgelegd en vertrokken. Beetje dwarsliggen helpt niet.
 • erik vercammen

  2 maanden geleden
  Put gewoon terug dichtgooien en erover rijden. Heel simpele oplossing. Als je niet verruigd bent geweest kunnen ze niets tegen doen!
 • Ahmed Zoupha

  2 maanden geleden
  Ooit ook voorgehad en niks verwittiging vooraf. Begonnen om 06:30 plots voor de deur open te gooien en konden niet eens meer vertrekken. Niks aan te doen zeiden ze, dan zodra ze weg waren de greppel terug dichtgegooid. En wat bedoelen sommigen met officiële toegang? Heel uw eigendom is can u en waar je ook buiten wil komen is uw recht. Niemand kan verbieden om zelfs via uw tuin op straat te komen.
 • Tom Heyninck

  2 maanden geleden
  Zelf terug dicht smijten
 1. Van knutselen met droogbloemen tot TikTok voor ouders: acht herfstige workshops in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven, Hageland

  Van knutselen met droogbloe­men tot TikTok voor ouders: acht herfstige workshops in Leuven en het Hageland

  Met de herfst in het land worden de dagen weer korter en kouder. Maar laat dat vooral geen excuus zijn om binnen te blijven en in je zetel te blijven hangen. Integendeel, wij kozen acht leuke herfstworkshops uit in Leuven en het Hageland. Ben je klaar om nieuwe dingen te leren? Van smartphone fotografie en hypnose tot kleigezichtjes in terra cotta. Wij zijn alvast nieuwsgierig.
 2. 5x weekendtips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiedenis van Aarschot
  PREMIUM
  Hageland

  5x weekend­tips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiede­nis van Aarschot

  Nog geen plannen voor het weekend van 16 en 17 oktober? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod waarbij je met sommige activiteiten een duik in de tijd neemt. Benieuwd hoe het eraan toeging in de Tweede Wereldoorlog in onze regio of je altijd al afgevraagd hoe de oerknal zou klinken? Lees snel verder en ontdek enkele activiteiten waarbij je misschien wel het antwoord op jouw vragen krijgt.