Tom Wauters uit Herent zag zijn surfvakantie in het water vallen door werkzaamheden van De Watergroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Wauters uit Herent zag zijn surfvakantie in het water vallen door werkzaamheden van De Watergroep. © RV

Tom Wauters uit Herent ziet surfvakantie in het water vallen door De Watergroep: “Ze begonnen pardoes te graven voor mijn huis”

HerentTom Wauters uit Herent keek enorm uit naar een vakantie aan zee met zijn gezin maar woensdagochtend besliste De Watergroep daar anders over. “Onaangekondigd begon men voor mijn huis een greppel te graven. Daardoor kon mijn aanhangwagen met surfgerief niet mee en moest ik met een andere wagen op vakantie vertrekken”, vertelt Tom. Bij De Watergroep laten ze weten dat zowel de oprit als de voordeur steeds toegankelijk is gebleven.

37 reacties

 • Leopold Vanhoof

  2 maanden geleden
  Eén van de twee partijen liegt blijkbaar.
 • Johnny L Verhoeven

  2 maanden geleden
  Ik had of wel de greppel dichtgegooid of een paar OSB platen overgelegd en vertrokken. Beetje dwarsliggen helpt niet.
 • erik vercammen

  2 maanden geleden
  Put gewoon terug dichtgooien en erover rijden. Heel simpele oplossing. Als je niet verruigd bent geweest kunnen ze niets tegen doen!
 • Ahmed Zoupha

  2 maanden geleden
  Ooit ook voorgehad en niks verwittiging vooraf. Begonnen om 06:30 plots voor de deur open te gooien en konden niet eens meer vertrekken. Niks aan te doen zeiden ze, dan zodra ze weg waren de greppel terug dichtgegooid. En wat bedoelen sommigen met officiële toegang? Heel uw eigendom is can u en waar je ook buiten wil komen is uw recht. Niemand kan verbieden om zelfs via uw tuin op straat te komen.
 • Tom Heyninck

  2 maanden geleden
  Zelf terug dicht smijten