Eerste schepen  Maarten Forceville (CD&V) kocht een deel van het natuurgebied rond domein d’Hoogvorst in Herent op en gaat er een ‘activiteiten- en belevingspark’ van maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste schepen Maarten Forceville (CD&V) kocht een deel van het natuurgebied rond domein d’Hoogvorst in Herent op en gaat er een ‘activiteiten- en belevingspark’ van maken. © Vertommen

Proces-verbaal voor illegale boskap en buurt die in het harnas kruipt, maar Herents schepen laat zich niet uit het lood slaan: “Pop-upzomerbar komt er. Sowieso”

HerentDe buurtbewoners rond domein d’Hoogvorst in Herent trekken opnieuw hard van leer tegen eerste schepen Maarten Forceville (CD&V). Een proces-verbaal voor illegale boskap, opgesteld door Natuurinspectie, doet de leden van buurtcomité D’Hoogvorstsite steigeren en ook burgemeester Astrid Pollers ligt onder vuur: “Zij gaat mee in de illegale spelletjes van haar eerste schepen”, klinkt het. Forceville stelt op zijn beurt dat alle procedures zijn gevolgd zoals het hoort en de pop-upzomerbar er zonder twijfel komt in augustus.