Wild in 't Park pakte in 2019 nog uit met een concert van Milow.
Volledig scherm
PREMIUM
Wild in 't Park pakte in 2019 nog uit met een concert van Milow. © Vertommen

Organisatie Wild in ’t Park werkt aan back-upplan in september

HerentHet is een van de eerste festivals die met rood in de agenda staat geschreven: Wild in’t Park in Herent op 7,8 en 9 mei. Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) neemt pas in maart een beslissing over de zomerfestivals, maar de organisatoren werken achter de schermen alvast aan een alternatieve datum. “We moeten realistisch blijven", klinkt het.

 1. HO Veltem verwelkomt nieuwe bestuursleden en trekt volop kaart van de jeugd: “Meer doorstroming van eigen talenten”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  HO Veltem verwelkomt nieuwe bestuursle­den en trekt volop kaart van de jeugd: “Meer doorstro­ming van eigen talenten”

  De vernieuwing van het bestuur bij eersteprovincialer HO Veltem zat er al een tijdje aan te komen, maar tijdens de coronaperiode raakte alles finaal in een stroomversnelling. Samen met voorzitter Paul Brams zwaaiden onlangs ook Jan Robeets (secretaris) en Willy Geeraerts (penningmeester) af. In hun plaats komen Bart Ver Elst, Stefan Van Hamme, Sven Goethals én Guido Boux het bestuur vervoegen, mannen met een hart voor Veltem, die de jeugd nog meer centraal willen stellen.
 2. Padeltrainer Pieter-Jan Vandersloten leidt als hoofddocent opleidingen mee in goede banen: “Gediplomeerde trainers zijn een must”
  Padel

  Padeltrai­ner Pie­ter-Jan Vanderslo­ten leidt als hoofddo­cent opleidin­gen mee in goede banen: “Gediplo­meer­de trainers zijn een must”

  Dat ook doorwinterde competitietennissers momenteel de padelmicrobe helemaal te pakken hebben, daar is Pieter-Jan Vandersloten het beste bewijs van. Naast liefhebber is hij samen met Vincent Dedecker ook hoofddocent. Hij voorspelt een gouden toekomst voor de laatste nieuwe racketsport, waarvan de populariteit tijdens corona explodeerde.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie