De politie is op zoek naar T(h)omas. Hij zou op 14 maart een vrouw uit Herent verkracht hebben. Faroek doet vanavond een oproep naar getuigen.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar T(h)omas. Hij zou op 14 maart een vrouw uit Herent verkracht hebben. Faroek doet vanavond een oproep naar getuigen. © rv

Man verkracht vrouw thuis terwijl haar kinderen liggen te slapen: Faroek doet oproep naar getuigen

HERENTEen vrouw uit Herent is thuis op 14 maart verkracht geweest door een man die ze járen geleden had leren kennen via een chatroom. Toen hij na al die tijd plots terug opdook aan haar deur, liet ze hem nietsvermoedend binnen. Van de man is enkel zijn naam geweten: T(h)omas. VTM-opsporingsprogramma ‘Faroek’ doet nu een oproep naar getuigen. 

 1. Pieter Heemeryck na tweede opgave op rij: “Reis niet naar States, maar leg focus op Europese wedstrijden”
  triatlon

  Pieter Heemeryck na tweede opgave op rij: “Reis niet naar States, maar leg focus op Europese wedstrij­den”

  Stevige pech voor Pieter Heemeryck tijdens de Challenge van Gran Canaria afgelopen weekend. Onze landgenoot was op weg om een dijk van een wedstrijd neer te zetten en bleef lange tijd in het zog van de latere winnaar en voormalig wereldkampioen Jan Frodeno tot hij tijdens het fietsen een belangrijke drinkbus met zouten en energie verloor op een onschuldig bultje. Dat verlies moest hij bekopen met een klop van de hamer tijdens het lopen en een tweede opgave op rij. Vorige maand moest Heemeryck ook al opgeven in Dubai. Hij gooit daarom zijn geplande schema voor dit voorjaar om en reist niet naar Amerika.
 1. Leuven Air geeft de zomer kleur: “Drie concerten per week met capaciteit voor 1.800 toeschouwers”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven Air geeft de zomer kleur: “Drie concerten per week met capaciteit voor 1.800 toeschou­wers”

  De stad Leuven lanceert in juli en augustus met ‘Leuven Air’ een coronaveilig alternatief voor Het Groot Verlof. “De Leuvenaars zullen ook deze zomer opnieuw kunnen genieten van een ruim aanbod aan optredens en wel op een bijzondere locatie buiten het stadscentrum. We beginnen eraan op 9 juli en eindigen doen we met Zwangere Guy op 14 augustus”, zegt schepen Denise Vandevoort (Vooruit).
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 3. Haacht krijgt op drie locaties digitale infoborden
  HAACHT

  Haacht krijgt op drie locaties digitale infoborden

  In gemeente Haacht staan voortaan drie digitale infoborden. Je vindt ze aan de Markt, GC Den Breughel en vrijetijdscomplex Den Dijk. Met de borden wil de gemeente haar inwoners informeren. In de eerste plaats zullen er berichten op verschijnen van de gemeente zelf, maar vanaf de zomer kunnen ook verenigingen gebruik maken van de borden om hun werking of activiteiten aan te kondigen. De verenigingen zullen binnenkort op de hoogte gebracht worden van de werkwijze. Ook de analoge infoportieken blijven behouden. Die staan verspreid over de gemeente op acht locaties. Ook daarvan kunnen verenigingen gebruik blijven maken. Om eventuele hinder ’s nachts te beperken, zullen de digitale infoborden uitgeschakeld worden van 22 tot 6 uur.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm