De politie kwam met verschillende ploegen ter plaatse om de verdachte te neutraliseren.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie kwam met verschillende ploegen ter plaatse om de verdachte te neutraliseren. © Vertommen

Man (30) verwondt moeder en steekt zichzelf neer met mes: “Hij hing vol bloed en was helemaal in de war”

HerentIn Herent heeft een 30-jarige man zondagavond chaos veroorzaakt op de Wijgmaalsesteenweg en in de Bijlokstraat. Hij verwondde eerst zijn moeder en daarna zichzelf levensgevaarlijk met een mes. Een buschauffeur van De Lijn, die alles zag gebeuren, verkeerde in shock. “De agenten hadden hem evengoed kunnen neerschieten, gelukkig is dat niet gebeurd”, vertellen buurtbewoners die alles hebben zien gebeuren.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Uitbaters paardenpension veroordeeld voor oplichting en dierenverwaarlozing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”
  PREMIUM
  LUBBEEK

  Uitbaters paardenpen­si­on veroor­deeld voor oplichting en dierenver­waar­lo­zing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”

  De twee uitbaters van paardenpension Herendaelhof in Lubbeek zijn schuldig bevonden aan dierenverwaarlozing en oplichting van enkele ruiters die hun paarden er gestald hadden. Van de belofte om de dieren te laten aansterken met speciaal krachtvoer kwam niets in huis. De beesten kregen een minderwaardige mengeling in de plek, waardoor de prestaties achterwege bleven.
 2. Cliniclowns zorgen voor lichtheid tijdens eerste vaccinatiemoment voor kinderen in de Brabanthal: “Maar het zou nog leuker zijn als we donuts zouden krijgen in plaats van een prik.”
  Leuven

  Clini­clowns zorgen voor lichtheid tijdens eerste vaccinatie­mo­ment voor kinderen in de Brabanthal: “Maar het zou nog leuker zijn als we donuts zouden krijgen in plaats van een prik.”

  Nadat het gisteren de beurt was aan de studenten, gooide de Brabanthal de poorten vandaag wagenwijd open voor de allerjongsten. Een prikje in de kinderarm zorgt, zowel bij ouder als kind, vaak voor de nodige stress. En dus mochten de Cliniclowns de boel komen opvrolijken. Lachen is immers gezond.