Hier opent op 23 januari 2020 De Smederij
Volledig scherm
Hier opent op 23 januari 2020 De Smederij © vertommen

Lokale ondernemers slaan de handen in elkaar en geven het oude huis van de smidse in Winksele een nieuwe bestemming

Het voormalig huis van de smidse in Winksele krijgt een nieuwe invulling. Op 23 januari opent er De Smederij: een nieuwe ondernemerssamenwerking met een brouwerij, een restaurant en vergaderzalen.

0 reacties

 1. Studenten brengen de oorlogsjaren terug tot leven met Jef Reinquin (90): “De jeugd van vandaag moet weer inzien dat niets vanzelfsprekend is. Zélfs vrede niet”
  PREMIUM
  Leuven

  Studenten brengen de oorlogsja­ren terug tot leven met Jef Reinquin (90): “De jeugd van vandaag moet weer inzien dat niets vanzelf­spre­kend is. Zélfs vrede niet”

  Studentenonderneming Experievents organiseert vanaf 8 mei ‘The Route of War’. In die unieke fiets- en wandelroute komt WOII in Leuven weer tot leven en wel met het waargebeurde verhaal van de broers Jef en Jean Reinquin, die op amper tien- en vijfjarige leeftijd moesten vluchten van de Duitse bommenwerpers. “Ik heb de bommen zien en horen vallen. Ik hoop dat onze jonge generaties het nooit meer hoeven mee te maken, maar hiermee hoop ik wel dat ze beseffen dat het riciso wel degelijk bestaat”, zegt Jef vurig.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring