Isabelle De Groeve deelde onder andere fluohesjes uit aan basisschool De Kraal in Herent
Volledig scherm
Isabelle De Groeve deelde onder andere fluohesjes uit aan basisschool De Kraal in Herent © Vertommen

Kinderen uit onze regio kunnen na de herfstvakantie opnieuw veilig naar school dankzij 4000 nieuwe fluohesjes

1 reactie

 • Dennis Andersen

  2 jaar geleden
  Mooie combinatie van reclame en een goed doel. Veel beter dan onnozele reclame op tv waar niemand iets aan heeft. Prima!
 1. Leuven verliest horecamonument Jaak ‘Bebop’ Heelen (64): “Hij had er nog zoveel zin in maar zijn ziekte heeft hem ingehaald”
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Leuven verliest horecamonu­ment Jaak ‘Bebop’ Heelen (64): “Hij had er nog zoveel zin in maar zijn ziekte heeft hem ingehaald”

  Hij was een fantastische cafébaas...Die woorden komen meer dan eens terug in de rouwberichten voor Jaak Heelen (64), de bekende Leuvense cafébaas die zich gewonnen moest geven aan een slepende ziekte. Zijn levenswerk ‘At The Bebop’ blijft alvast in elk Leuvens muzikaal geheugen gegrift. “De laatste avond met Jaak was ongelofelijk. Om nooit meer te vergeten”, vertelt schoonzoon Werner Bruyninckx.
 2. Ook dit jaar Leuvense zomerschool om gevolgen van corona op te vangen: “We zoeken nog coaches”
  Leuven

  Ook dit jaar Leuvense zomer­school om gevolgen van corona op te vangen: “We zoeken nog coaches”

  Voor de tweede keer op rij organiseert Samen Onderwijs Maken (SOM) samen met de stad de Leuvense zomerschool. Het project ontstond naar aanleiding van de coronacrisis. “Tijdens de laatste twee weken van augustus kunnen leerlingen leren, experimenteren, spelen en hun talenten ontdekken. Om het project te doen slagen, zoekt de zomerschool nog coaches om leerlingen te begeleiden”, zegt Lore Beyens van SOM.