The Compost Bag Company is provinciaal finalist KMO maakbedrijf van het jaar
Volledig scherm
The Compost Bag Company is provinciaal finalist KMO maakbedrijf van het jaar © Luk Collet

Herents bedrijf The Compost Bag Company is provinciaal finalist ‘KMO maakbedrijf van het jaar’

The Compost Bag Company uit Herent maakt kans om KMO van het jaar te worden. Dat is een nationale prijs waarin een bedrijf zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van bedrijfsvoering, gaande van innovatie tot communicatie. Het Herents bedrijf is in de eerste ronde doorgestoten tot provinciaal finalist. Op woensdag 4 december strijden ze om de nationale titel.

0 reacties

 1. Bestelwagenbestuurder rijdt door na botsing met wielertoerist
  KESSEL-Lo

  Bestelwa­gen­be­stuur­der rijdt door na botsing met wielertoe­rist

  Een groep wielertoeristen kruiste zondag omstreeks 12.15 uur een bestelwagen op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Daar ging het echter mis, want de buitenspiegel van de bestelwagen raakte de elleboog van één van de fietsers. De bestuurder van de bestelwagen reed na de aanrijding gewoon verder. Een alerte getuige volgde de 52-jarige man en kon zijn gegevens doorspelen aan de politie. Die kon de verdachte een tijdje later bij hem thuis aantreffen. De agenten konden schade vaststellen aan de buitenspiegel van het voertuig. De fietser hield een pijnlijke elleboog over aan het voorval.
 1. Vlaamse Stadsmonitor deelt rapporten uit aan steden en gemeenten: ontdek hier hoe de Leuvenaars hun stadsbestuur beoordeelden
  PREMIUM

  Vlaamse Stadsmoni­tor deelt rapporten uit aan steden en gemeenten: ontdek hier hoe de Leuvenaars hun stadsbe­stuur beoordeel­den

  Het is de tijd van het jaar waarin er met rapporten wordt gezwaaid en zelfs gemeente- en stadsbesturen ontsnappen daar niet aan. De Vlaamse Stadsmonitor -een driejaarlijkse bevraging van de burger- is ondertussen een traditie en geeft het bestuur een leidraad over het gevoerde beleid, zowel in de voorbije jaren als voor de toekomst. Is Leuven de primus van de klas volgens de burger of is er nog veel werk aan de winkel?