De bestuurster kwam zoals deze auto (niet bewuste auto, red.) aangereden op de Kroonstraat en moest voorrang geven aan de fietser die rechts van de Speelbergweg kwam.
Volledig scherm
De bestuurster kwam zoals deze auto (niet bewuste auto, red.) aangereden op de Kroonstraat en moest voorrang geven aan de fietser die rechts van de Speelbergweg kwam. © vertommen

Grote notenboom boosdoener in dodelijk ongeval: opschorting voor bestuurster

Een 29-jarige vrouw uit Bertem heeft opschorting van straf gekregen voor een dodelijk ongeval waarbij een fietser het leven liet in Veltem. De schaduw van een grote notenboom speelde de bestuurster parten waardoor ze de 74-jarige Rik Geuens - die van rechts kwam - niet opmerkte.

  1. Leuvenaars met coronabesmetting krijgen telefoontje van stadsmedewerkers: “Om te vragen of we kunnen helpen”
    Leuven

    Leuvenaars met coronabe­smet­ting krijgen telefoon­tje van stadsmede­wer­kers: “Om te vragen of we kunnen helpen”

    Achter de alsmaar stijgende coronacijfers zitten mensen die ziek zijn, in quarantaine moeten of zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. Sinds augustus belt de stad Leuven in samenwerking met de eerstelijnszone Leuven alle inwoners die positief getest hebben op om hen te helpen en te informeren. “We blijven in Leuven zorgen voor elkaar”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a).