De Smederij in Winksele
Volledig scherm
De Smederij in Winksele © Vertommen

Derde keer Tuinconcerten in De Smederij

HerentVoor de derde keer al sluit De Smederij de meteorologische zomer af met een reeks tuinconcerten. Het intieme festival In Den Hof schotelt ook dit jaar een mooie affiche voor.

0 reacties

 1. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Vlaams minister van welzijn opent vitrinetentoonstelling op Wereld Alzheimer Dag: “Vergeet de ziekte, kijk naar de persoon.”
  Leuven

  Vlaams minister van welzijn opent vitrineten­toon­stel­ling op Wereld Alzheimer Dag: “Vergeet de ziekte, kijk naar de persoon.”

  Met een nieuwe diagnose wereldwijd iedere vier seconden, 140.000 patiënten in Vlaanderen en Brussel, en een geschatte verdubbeling van dat aantal in 2070 is dementie een huizengroot probleem. Vandaag, op Wereld Alzheimer Dag, opende Vlaams minister van welzijn Hilde Crevits (CD&V) de vitrinetentoonstelling ‘Sprekende Beelden’. 75 verbeelde verhalen over dementie in 16 vitrines houden de dialoog met de omstaander springlevend.