Sander Bulens lukte 101 beklimmingen, goed voor 210 km, 3.967 hoogtemeters en een gemiddelde van 27,8 km/u.
Volledig scherm
Sander Bulens lukte 101 beklimmingen, goed voor 210 km, 3.967 hoogtemeters en een gemiddelde van 27,8 km/u. © RV

Campenaerts achterna: wielertoerist
Sander Bulens rijdt de Sigarenberg 101 keer op

WielrennenHeel wat sporters wagen zich in deze coronatijden aan extreme doelen. Zo ook Sander Bulens (28). Het lid van wielerclub De Remorqueskes raakte geïnspireerd door Victor Campenaerts en beklom zaterdag de Sigarenberg in Winksele liefst 101 keer. “En nu tijd voor een Duvel en frietjes”, klonk het bij de waaghals.

 1. Skatepark en pumptrack aan sportcentrum Bart Swings sluiten even voor onderhoud
  HERENT

  Skatepark en pumptrack aan sportcen­trum Bart Swings sluiten even voor onderhoud

  Het skatepark en de pomptrack aan het nieuwe sportcentrum Bart Swings in Herent gaan vanaf 20 september een aantal weken dicht. “Niet om te pesten, maar om in te zaaien en aan te planten zodat niemand meer tussen het onkruid en in de modder moet sporten. Wanneer het terug open kan, zal afhangen van het stevig wortelen van de vegetatie. Het zal dan ook ten strengste verboden zijn binnen de werfzone te komen. De politie zal controleren en indien nodig beboeten. Wij hopen dat iedereen respect toont voor het park, de gebruikers en degenen die het aanleggen”, luidt de boodschap.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.