De buurtbewoners lanceerden eerder al een petitie tegen Park Malt en halen nu hun slag thuis via de rechter in kortgeding. Toch lijkt het laatste woord nog niet gezegd want initiatiefnemer Maarten Forceville legt zich niet neer bij het vonnis.
Volledig scherm
PREMIUM
De buurtbewoners lanceerden eerder al een petitie tegen Park Malt en halen nu hun slag thuis via de rechter in kortgeding. Toch lijkt het laatste woord nog niet gezegd want initiatiefnemer Maarten Forceville legt zich niet neer bij het vonnis. © Vertommen

Buurtbewoners verhinderen zomerbar in Herent via kortgeding maar schepen Maarten ‘event cowboy’ Forceville geeft zich niet gewonnen: “We overwegen in beroep te gaan”

HerentDe ruzie tussen de buurtbewoners van domein d’Hoogvorst in Herent en ‘event cowboy’ Maarten Forceville gaat een nieuwe fase in. De buurtbewoners konden de geplande zomerbar verhinderen via een kortgeding. “Het vonnis in kortgeding maakt een einde aan de politieke zelfbediening in Herent”, zegt Rozanne Vander Hulst, verwijzend naar het feit dat Forceville ook schepen is voor CD&V in Herent. Die laatste legt zich overigens niet neer bij het oordeel van de rechter.

0 reacties