Paintball Leuven, met zaakvoerder Bram Lamens.
Volledig scherm
Paintball Leuven, met zaakvoerder Bram Lamens. © Vertommen

“Banger van de verfkogels dan om besmet te raken”: Maatregelen laten het Paintball Leuven toe gewoon open te blijven

HerentNog maar een drietal maanden geleden waagden zelfverklaarde “jonge snaken” Bram lamens (22),  Toon Missotten (22), Tom D’Hoore (24) en Bastien Dujardyn (24) de sprong. Ze toverden de oude melkfabriek in Herent om tot een paintballruimte, waar de verfkogels je zowel binnen als buiten om de oren fluiten. Terwijl de evenementensector zwaar getroffen werd door een opgelegde sluiting, mocht Paintball Leuven tot grote opluchting van de uitbaters gewoon open blijven, want paintball wordt gezien als een sport. 

  1. Dijlejutters vissen opnieuw heel wat afval op tijdens Wereldwaterdagen: “Als elke vondst een verhaal is, is de Dijle een bibliotheek”

    Dijlejut­ters vissen opnieuw heel wat afval op tijdens Wereldwa­ter­da­gen: “Als elke vondst een verhaal is, is de Dijle een biblio­theek”

    Zoals de traditie dat wil voeren de Dijlejutters tijdens de Wereldwaterdagen opnieuw uit om de gelijknamige rivier een grondige schoonmaak te gunnen. In het kader van het project Leuven River Upcycling koos een twintigtal jutters zondag het ruime sop. Een avontuurlijke afvaart later verzamelden de deelnemers opnieuw een collectie grof vuil die de gemiddelde ijzermarchand doet watertanden.
    Leuven