Auto in de vaart gereden
Volledig scherm
Auto in de vaart gereden © Patrick Vertommen

Automobilist belandt in Kanaal Leuven-Dijle: 56-jarige man gereanimeerd

HerentEen voertuig is vrijdagvanavond in het Kanaal Leuven-Dijle beland ter hoogte van Cargill. De brandweer kon op de nipper het leven van de 56-jarige bestuurder redden. De omstandigheden van het ongeval zijn op dit moment nog onduidelijk. 

1 reactie

 • Theo Van Hoof

  1 maand geleden
  Ondertussen is het toch al weer een hele tijd Boortmalt. Blijkbaar heeft iemand het zien gebeuren. Je kan daar in het water verdwijnen zonder dat iemand het gezien heeft.
 1. Als een moderne Damiaan bestrijdt Leuvense een leven lang lepra: “Een leprapatiënt voelt het niet wanneer zijn hand verbrandt, hij ruikt het.”
  PREMIUM
  Leuven

  Als een moderne Damiaan bestrijdt Leuvense een leven lang lepra: “Een leprapa­tiënt voelt het niet wanneer zijn hand verbrandt, hij ruikt het.”

  Van kinds af aan wist Tine Demeulenaere (64) wat ze later wilde worden: geen astronaut of brandweerman, maar dokter. Naar het voorbeeld van de grote missionaris Pater Damiaan de oceaan oversteken. Niet om zieltjes te winnen, maar om levens te redden. Na een lange carrière bij de Damiaanactie gaat de Leuvense met pensioen. En dat doet ze niet met een groots afscheidsfeest, maar met een crowdfundingsactie.