Illustratie politie. Politiekantoor Kortenberg. HERKO
Volledig scherm
Illustratie politie. Politiekantoor Kortenberg. HERKO © Vertommen

72-jarige man uit Herent dood aangetroffen in wagen

HerentRond 18u15 vanavond werd een 72-jarige man uit Herent dood aangetroffen in zijn wagen, ter hoogte van de omleiding op de Wijgmaalsesteenweg. De hulpdiensten rukten onmiddellijk uit, maar alle hulp kwam te laat. Dat nieuws wordt bevestigd door Johan Vanhumbeeck, commissaris van de politiezone HerKo. 

0 reacties

 1. Jean (77) en Suzanna (75) moeten vergunde duiventil afbreken na klacht van boze buur: “Kunnen ze toch moeilijk een pamper omdoen?”
  PREMIUM
  88

  Jean (77) en Suzanna (75) moeten vergunde duiventil afbreken na klacht van boze buur: “Kunnen ze toch moeilijk een pamper omdoen?”

  Jean (77) en Suzanna (75) Denis-Van Lancker houden sinds 1972 duiven. Hun vijftig dieren kregen in 2008 een gloednieuw vergund onderkomen, nadat het koppel verhuisde naar een bungalow. Toch veroordeelde een rechtbank het duivenkot tot de sloop. Of hoe een hobby de relatie met de buren danig verzuren kan. “Die beesten waren mijn laatste pleziertje”, klinkt het. Wij gingen langs.
  Herent
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Gereviseerde RUP Dorpskern Veltem binnenkort voorgesteld aan bevolking tijdens infomarkt

  Gereviseer­de RUP Dorpskern Veltem binnenkort voorge­steld aan bevolking tijdens infomarkt

  Over het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Dorpskern Veltem, dat de toekomst van de landelijke deelgemeente moet uitstippelen, is al de nodige inkt gevloeid. Schepen van ruimtelijke planning Philippe Scheys (CD&V) had al aan de actievoerders van Leefbaar Veltem-Beisem beloofd dat er een bijkomende infomarkt zou komen over het definitieve ontwerp. Daarvoor werden nu ook een datum en een locatie vastgelegd.
  Herent
 4. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.