De skatewedstrijd in Hemiksem.
Volledig scherm
De skatewedstrijd in Hemiksem. © Laenen

Skaters jumpen en grinden aan sporthal van Hemiksem

Het skatepark aan de gemeentelijke sporthal was zondag de place-to-be voor skatefanaten. De vrijetijdsdienst organiseerde er in samenwerking met enkele partners opnieuw een skatewedstrijd. 24 sportievelingen, onder wie vier meisjes, kwamen er hun kunsten demonstreren in de hoop naar huis te gaan met een mooie prijs.

0 reacties

 1. Buurtbewoners bezorgd over nieuwe data Tomorrowland, maar burgemeester wil afwachten: “Beslissing pas nemen na adviezen van federale overheid”
  PREMIUM
  Boom/Rumst

  Buurtbewo­ners bezorgd over nieuwe data Tomorrow­land, maar burgemees­ter wil afwachten: “Beslissing pas nemen na adviezen van federale overheid”

  De nieuwe data van Tomorrowland blijven bij heel veel Bomenaars vragen oproepen. Onder meer de toegankelijkheid van het recreatiedomein en de mogelijke geluidsoverlast tijdens de schooluren baren verschillende inwoners zorgen. Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) wil de adviezen van de federale overheid eind mei afwachten voor hij zijn goedkeuring geeft. “Het zal sowieso een moeilijke beslissing worden.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!