Matthias Casse is weer thuis, na zijn bronzen medaille in Tokio. Hij wordt er verwelkomd door familieleden, vrienden en buren.
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias Casse is weer thuis, na zijn bronzen medaille in Tokio. Hij wordt er verwelkomd door familieleden, vrienden en buren. © Photo News

Olympiër Matthias Casse krijgt warme ontvangst bij zijn thuiskomst: “Nooit gedacht dat mijn prestaties zoveel zouden losmaken”

HemiksemMatthias Casse is weer thuis. Hij landde vrijdagnamiddag op Schiphol en reed van daaruit samen met papa Serge en mama Elsje weer naar Hemiksem. Daar, thuis in de Varenstraat, werd het gezin onthaald door een erehaag van een vijftigtal applaudisserende supporters, buren en vrienden. De olympiër was blij verrast: “Fantastisch om te zien dat iedereen zo heeft meegeleefd.”

 1. Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”
  PREMIUM
  Niel/Hemiksem

  Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”

  Niet het verhoopte goud, maar wel mooi brons voor judoka Matthias Casse. Zijn supporters kwamen dinsdagochtend al vroeg samen in het Nielse jeugdhuis Jokot om de kampen te volgen. En ze zijn maar wat trots op de judoka die in de gemeente zijn eerste judostapjes zette bij Fudji Yama. “Hij ging voor een medaille én hij komt terug met een medaille. Hij heeft het schitterend gedaan. We gaan hem bij zijn terugkeer zeker in de bloemetjes zetten.”
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.