Peter Poppé aan de zijlijn, kijkend naar 'zijn' Oxford Hemiksem.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Poppé aan de zijlijn, kijkend naar 'zijn' Oxford Hemiksem. © rv

LEVENSVERHAAL. Hemiksemse voetbalwereld rouwt om clubman Peter Poppé (61): “Vertrouwenspersoon, terreinverzorger, sportief manager, ... Peter was het allemaal”

HemiksemOxford Hemiksem - en bij uitbreiding de hele lokale voetbalwereld - verkeert in een diepe rouw. De derdeprovincialer moest afscheid nemen van duivel-doet-al Peter Poppé (61), die dinsdag overleed na een herseninfarct. De Hemiksemnaar was meer dan twintig jaar bij ‘den Oxford’ betrokken. “De club was zijn tweede thuis”, zegt zoon Jordy (33). “Iedere dag was hij ermee bezig.” Voorzitter Jeroen Jacobs verduidelijkt wat Peter allemaal voor de club betekende.

  1. “Ik heb die havenarbeiders in gevaar gebracht”: Corrupte parketmedewerkster riskeert forse celstraf voor doorspelen informatie uit rijksregister
    Antwerpen

    “Ik heb die havenarbei­ders in gevaar gebracht”: Corrupte parketmede­werk­ster riskeert forse celstraf voor doorspelen informatie uit rijksregis­ter

    Duygu Ç. (28), een voormalig parketmedewerkster die vermoedelijk gevoelige informatie doorspeelde aan het drugsmilieu, riskeert 40 maanden cel. Lange tijd verrichtte ze opzoekingen in het rijksregister en speelde ze onder andere de identiteiten van havenarbeiders door aan haar neef. Die gaf het dan weer door aan zijn contact. Duygu beweert haar fout in te zien en nooit de intentie te hebben gehad de drugswereld te willen helpen. “Ik heb die havenarbeiders in gevaar gebracht. Dat vind ik heel erg.”