Kurt De Jonghe.
Volledig scherm
Kurt De Jonghe. © rv

Kurt (49) is enige Belgische finalist in Nederlandse Mister Senior-verkiezing: “Mijn geheim? Gezond eten en veel sporten”

HemiksemKurt De Jonghe (49) is volop in de running voor de titel van Mister Senior Netherlands. Hij is de enige Belg in de finale, die op 11 september zal worden beslecht. “Eén dag eerder word ik 50. De wedstrijd winnen zou dus een fantastisch verjaardagscadeau zijn”, lacht de Hemiksemnaar.

 1. Studio Dansemble start met eerste échte dansseizoen: “Zo blij om iedereen weer live te mogen verwelkomen”
  PREMIUM
  Schelle

  Studio Dansemble start met eerste échte danssei­zoen: “Zo blij om iedereen weer live te mogen verwelko­men”

  Je eerste pasjes zetten op de dansvloer of de basis leggen voor een carrière als professional, dat kan voortaan bij Studio Dansemble in de studio’s van Studio 100 in Schelle. Na enkele stille maanden door de coronacrisis zijn de dansers van de gloednieuwe dansschool bijzonder enthousiast om er weer met z’n allen in te vliegen. En een mooie extra troef: wie over de juiste dansmoves beschikt, zou binnenkort misschien kunnen schitteren naast Samson & Marie of K3. Wij gingen alvast de sfeer opmeten.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).