De kinderen van de derde kleuterklas in actie.
Volledig scherm
De kinderen van de derde kleuterklas in actie. © GBS Het Klaverbos

Kinderen van Het Klaverbos stellen zelfgemaakte kunstwerken tentoon bij lokale handelaars

HemiksemDe kinderen van gemeentelijke basisschool Het Klaverbos tonen zich van hun meest creatieve kant. Ze maakten 21 kunstwerkjes in de stijl van onder meer Piet Mondriaan en Pablo Picasso. De resultaten zijn nog tot en met vrijdag 3 december te bezichtigen bij twaalf lokale handelaars.

 1. De acht favoriete plekjes van Eurosongwinnaar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomatensaus kan ik blíjven eten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  De acht favoriete plekjes van Eurosong­win­naar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomaten­saus kan ik blíjven eten”

  In mei maakt Antwerpen even plaats voor Liverpool: dan vertegenwoordigt Gustaph, het alter ego van Stef Caers (42) uit Antwerpen, ons land op het Eurovisiesongfestival. De flamboyante en sympathieke ex-achtergrondzanger groeide op in Rotselaar, maar vond tien jaar geleden een vaste stek in de Koekenstad. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn thuisstad.
 2. Delhaize krijgt groenten en fruit geleverd met nieuwe elektrische vrachtwagen: “Besparing van 58 ton CO2 per jaar”
  Boom

  Delhaize krijgt groenten en fruit geleverd met nieuwe elektri­sche vrachtwa­gen: “Besparing van 58 ton CO2 per jaar”

  Het distributiecentrum van Bakker Belgium, aan de Industrieweg in Boom, heeft donderdag zijn allereerste e-truck in gebruik genomen. De elektrische Volvovrachtwagen - kostprijs: 300.000 euro - zal voortaan worden ingezet om verse groenten en fruit te vervoeren naar het distributiecentrum van Delhaize in Zellik. “Baanbrekend werk”, vindt minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld).