De campagne 'Atmosfeermakers' moet Hemiksemnaren aansporen om acties uit te werken voor een beter klimaat.
Volledig scherm
De campagne 'Atmosfeermakers' moet Hemiksemnaren aansporen om acties uit te werken voor een beter klimaat. © iStock

Hemiksemnaren kunnen met ‘Atmosfeermakers’ samen acties uitwerken voor beter klimaat

HemiksemInwoners die klimaatacties willen uitwerken voor Hemiksem kunnen zich aanmelden voor het startevenement van ‘Atmosfeermakers’ op zaterdag 25 september. Met dat project wil de gemeente burgers engageren om mee te werken aan een klimaatvriendelijke toekomst.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM

  Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

  De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)