Femke Engelen geniet van het koken. Nu doet ze dat ook voor het goede doel.
Volledig scherm
Femke Engelen geniet van het koken. Nu doet ze dat ook voor het goede doel. © Klaas De Scheirder

Femke (19) kookt afhaalmaaltijden ten voordele van de vzw van haar mama: “Veel werk, maar ik doe het met plezier”

HemiksemFemke Engelen (19) lijdt aan een levensbedreigende ziekte, maar dat belet haar niet om de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel. Speciaal voor de vzw Villa Max, die haar mama Marleen zes jaar geleden oprichtte, kruipt zij binnenkort achter de kookpotten om één weekend lang afhaalgerechten te bereiden. “Mama is de vzw gestart voor gezinnen als het onze. Dan is dit het minste wat ik kan terugdoen.”

  1. Beerschot verliest de match die het niet mocht verliezen: “Opdracht wordt steeds moeilijker, maar we moeten er voor blijven gaan”
    Voetbal 1A

    Beerschot verliest de match die het niet mocht verliezen: “Opdracht wordt steeds moeilijker, maar we moeten er voor blijven gaan”

    Als Beerschot zich nú nog wil redden, kan het Javier Torrente beter vervangen door een kloon van Harry Houdini zaliger. Na de nederlaag tegen rechtstreeks concurrent Seraing is paars-wit immers meer gebaat bij een ontsnappingskunstenaar dan bij een trainer. Zaterdag ontvangt Beerschot, met de moed der wanhoop, die andere staartploeg Zulte Waregem.