Ereburgemeester Eddy De Herdt.
Volledig scherm
Ereburgemeester Eddy De Herdt. © Klaas De Scheirder

Ereburgemeester Eddy De Herdt (75) ontvangt burgerlijk ereteken

HemiksemEreburgemeester Eddy De Herdt (75), momenteel oppositieraadslid voor Hemiksem Vooruit, werd de afgelopen gemeenteraad gehuldigd. Hij mocht het burgerlijk ereteken ontvangen als beloning voor zijn rijke politieke carrière, die intussen al 39 jaar overspant. Daarvan was hij twaalf jaar schepen en twaalf jaar burgemeester.

  1. 10 jaar cel voor vader die zijn eigen én andermans dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar lang heeft hij zijn lusten op haar botgevierd, tot 3 keer per week”
    PREMIUM
    Brasschaat

    10 jaar cel voor vader die zijn eigen én andermans dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar lang heeft hij zijn lusten op haar botgevierd, tot 3 keer per week”

    De 54-jarige man uit Brasschaat die jarenlang zijn eigen dochters seksueel mishandelde is door de rechtbank veroordeeld tot 10 jaar cel. Dat heeft de Antwerpse correctionele rechtbank maandagochtend besloten. Dat is een jaar meer dan het parket gevorderd had. Een strenge straf, maar zijn jongste dochter was dan ook nog érg jong toen haar vader zich voor het eerst aan haar vergreep.