De gebakjes hebben allemaal een bronzen medaille gekregen in marsepein.
Volledig scherm
De gebakjes hebben allemaal een bronzen medaille gekregen in marsepein. © Ben Conaerts

Bakkerij Tine maakt ‘bronzen’ gebakjes: “Onze manier om te tonen hoe trots we zijn op Matthias Casse”

HemiksemDe bronzen medaille van dorpsgenoot Matthias Casse maakt Hemiksem bijzonder trots. Dat is al zeker het geval bij Tine Teunkens en Koert Mannaerts van Bakkerij Tine. Zij hebben hun gebakjes een bronzen jasje gegeven in marsepein.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”
  PREMIUM
  Niel/Hemiksem

  Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”

  Niet het verhoopte goud, maar wel mooi brons voor judoka Matthias Casse. Zijn supporters kwamen dinsdagochtend al vroeg samen in het Nielse jeugdhuis Jokot om de kampen te volgen. En ze zijn maar wat trots op de judoka die in de gemeente zijn eerste judostapjes zette bij Fudji Yama. “Hij ging voor een medaille én hij komt terug met een medaille. Hij heeft het schitterend gedaan. We gaan hem bij zijn terugkeer zeker in de bloemetjes zetten.”