De gebakjes hebben allemaal een bronzen medaille gekregen in marsepein.
Volledig scherm
De gebakjes hebben allemaal een bronzen medaille gekregen in marsepein. © Ben Conaerts

Bakkerij Tine maakt ‘bronzen’ gebakjes: “Onze manier om te tonen hoe trots we zijn op Matthias Casse”

HemiksemDe bronzen medaille van dorpsgenoot Matthias Casse maakt Hemiksem bijzonder trots. Dat is al zeker het geval bij Tine Teunkens en Koert Mannaerts van Bakkerij Tine. Zij hebben hun gebakjes een bronzen jasje gegeven in marsepein.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. De drie broers van judoka Matthias Casse: “Plots zijn we ‘broer van’. Niet erg, hij is ook écht onze broer, hé”
  PREMIUM

  De drie broers van judoka Matthias Casse: “Plots zijn we ‘broer van’. Niet erg, hij is ook écht onze broer, hé”

  Mama Els en papa Serge hadden hoegenaamd niks met sport. Het tij kan keren. Het nageslacht dat ze hebben voortgebracht bestaat uit vier bonkige topsporters. Twee judoka’s, twee acrobatische gymnasten. Vincent (26), Matthias (24), Jeroen (23) en Robin (22). Zoon twee pakte gisteren brons op de Olympische Spelen in Tokio. Het geslacht Casse. “Een broer op de Spelen geeft ons een extra laag zelfvertrouwen. Elke prestatie is plots bereikbaar.”
 3. Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”
  PREMIUM
  Niel/Hemiksem

  Judoschool Fudji Yama schreeuwt ‘zijn’ olympiër naar bronzen medaille: “Bij ons gestart, en kijk waar hij nu staat”

  Niet het verhoopte goud, maar wel mooi brons voor judoka Matthias Casse. Zijn supporters kwamen dinsdagochtend al vroeg samen in het Nielse jeugdhuis Jokot om de kampen te volgen. En ze zijn maar wat trots op de judoka die in de gemeente zijn eerste judostapjes zette bij Fudji Yama. “Hij ging voor een medaille én hij komt terug met een medaille. Hij heeft het schitterend gedaan. We gaan hem bij zijn terugkeer zeker in de bloemetjes zetten.”