2018/09/10, Hemiksem, Belgium. Tegenwoordig vinden er maar weinig evenementen plaats op de grasweide voor het gemeentehuis.
Volledig scherm
2018/09/10, Hemiksem, Belgium. Tegenwoordig vinden er maar weinig evenementen plaats op de grasweide voor het gemeentehuis. © Benoit De Freine

Abdij vormt decor voor grote rommelmarkt

HemiksemOp zondag 1 augustus wordt het evenemententerrein aan de Sint-Bernardusabdij ingepalmd door een grote rommelmarkt.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).