HEIST-OP-DEN-BERG - De brandweer kwam massaal ter plaatse en kreeg het vuur snel onder controle. Ook de medische diensten kwamen ter plaatse. Niemand raakte gewond.
Volledig scherm
HEIST-OP-DEN-BERG - De brandweer kwam massaal ter plaatse en kreeg het vuur snel onder controle. Ook de medische diensten kwamen ter plaatse. Niemand raakte gewond. © Tim Van der Zeypen

Woning onbewoonbaar na felle brand: bewoner en huisdieren op tijd gered

Heist-op-den-BergDe brandweer is donderdagochtend moeten uitrukken naar de Wiekevorstsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Daar was brand uitgebroken in een woning. Gewonden vielen er niet. Dankzij een voorbijganger kon de bewoner én zijn huisdieren net op tijd uit de woning worden gered.

  1. Rekwisiteur Dries (30) mag het uitleggen aan de politie: “Neen, ik heb mijn vader niet vermoord. Het is gewoon een pop”
    PREMIUM
    Tienen/Mechelen

    Rekwisi­teur Dries (30) mag het uitleggen aan de politie: “Neen, ik heb mijn vader niet vermoord. Het is gewoon een pop”

    Hulpdiensten rukten woensdagochtend massaal uit voor een levenloos lichaam in een geparkeerde wagen in de Gilainstraat. De scène leek recht uit een (slechte) film te komen waarin Dries Vanoirbeek (30) uit Tienen plots de hoofdrol kreeg van hoofdverdachte van een moord. “Toen ik het raam opende, zag ik de hulpdiensten en tal van agenten en brandweerlui staan. Over mijn wagen was een rood tentje geplaatst. Tja, mijn mond viel letterlijk open van verbazing”, zegt Dries die intussen gelukkig wel weer wat kan lachen.