Jan Moons aan zijn Moose Bar onderaan de berg in Heist-op-den-Berg
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Moons aan zijn Moose Bar onderaan de berg in Heist-op-den-Berg © David Legreve

Winterbar Moose palmt zes weken lang Vredesplein in: “Eindelijk kan een ‘normale’ editie weer”

Heist-op-den-BergPop-up winterbar Moose in Heist-op-den-Berg is terug van weggeweest. De gezellige chalet palmt tot en met 8 januari het Vredesplein in en organiseert een heleboel activiteiten. “We kiezen weer voor de vertrouwde formule, want die werkt. En we zijn maar wat blij dat we na twee coronajaren weer op ‘normale’ kracht kunnen draaien”, zegt burgemeester en organisator Jan Moons.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 'Githo in't licht': leerlingen van githo nijlen steken lichtfestival in elkaar
  Nijlen

  'Githo in't licht': leerlingen van githo nijlen steken lichtfesti­val in elkaar

  Vanavond, vrijdagavond 3 februari, organiseert githo nijlen de lichtshow ‘githo in ’t licht’. Het is een project van leerlingen van het zevende jaar Elektrische Installaties van de school. Onder begeleiding van oud-leerlingen die actief zijn bij QBE (lees CUBE) - met referenties als Tomorrowland, De Grote Schijn, de tours van Nick Cave en Rammstein en het EK voetbal - werd er een lichtspektakel ontworpen. “Een unieke samenwerking tussen toptechniekers in wording en doorgewinterde, hoogtechnologische krakken", klinkt het bij de school.