Gedeputeerden Mireille Colson en Jan De Haes op de locatie waar de nieuwe parking komt
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerden Mireille Colson en Jan De Haes op de locatie waar de nieuwe parking komt © Antoon Verbeeck

Werkzaamheden voor 173 nieuwe parkings aan De Averegten van start: “Kers op de taart van de vernieuwingsgolf in het domein”

HallaarIn Hallaar zijn de werken aan de nieuwe parking voor provinciaal groendomein De Averegten van start gegaan. Deze komt voor het onthaalgebouw aan de Boonmarkt en zal 173 plaatsen tellen. De huidige grote parking zal op termijn verdwijnen.

  1. Jo Christiaens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”
    voetbal eerste nationale

    Jo Christi­aens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

    KSK Heist begon slap aan de competitie, zo slap dat gevreesd werd voor een troosteloos seizoen onderaan in de kelder van de rangschikking. Datzelfde KSK Heist is intussen stevig opgestaan. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen KVK Tienen (2-0), pakten de jongens van Jo Christiaens het zestiende punt uit zes wedstrijden. Wat het des te opvallender maakt, de waslijst aan afwezigen (geschorsten én geblesseerden) is lang.