Gedeputeerde voor Groen- en Recreatiedomeinen Jan De Haes en directeur Jan Reymenants van Atheneum Heist ondertekenden tijdens Feest op het Erf een samenwerkingsovereenkomst.
Volledig scherm
Gedeputeerde voor Groen- en Recreatiedomeinen Jan De Haes en directeur Jan Reymenants van Atheneum Heist ondertekenden tijdens Feest op het Erf een samenwerkingsovereenkomst. © Marc Aerts

Weer dieren in De Averegten dankzij samenwerking met Atheneum

0 reacties

 1. Onzekerheid troef bij festivalorganisatoren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraaien met sneltesten”
  Herenthout

  Onzeker­heid troef bij festivalor­ga­ni­sa­to­ren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraai­en met sneltesten”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). De organisatoren van Clamotte Rock houden de cijfers angstvallig in de gaten. Omdat ze als één van de eerste festivals van het land op de kalender staan, lijkt de kans groot dat sneltesten niet kunnen ontbreken aan de ingang.
 2. Kunstenaar Fons Verstreken is er al tien jaar niet meer, maar zijn weduwe houdt zijn atelier zoals het is: “Ik kan geen afscheid nemen van zijn werken”
  PREMIUM
  Rillaar

  Kunstenaar Fons Verstreken is er al tien jaar niet meer, maar zijn weduwe houdt zijn atelier zoals het is: “Ik kan geen afscheid nemen van zijn werken”

  Rillaars kunstenaar Fons Verstreken overleed precies tien jaar geleden. Er stond dan ook een heuse hommage gepland, maar door de coronamaatregelen kon die niet doorgaan. Wij trokken dan maar naar zijn weduwe Yvonne Vanderbruggen (86) die waakt over zijn atelier en alles liet zoals het was toen hij overleed. “Ik heb wel wat opgeruimd maar afscheid nemen van zijn werken kan ik niet.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"