(VIDEO) Heist-op-den-Berg lanceert animatiefilmpjes en promofilm: “Tonen een dynamische en levendige gemeente”

Heist-op-den-BergHet lokaal bestuur van Heist-op-den-Berg lanceert een aantal informatieve animatiefilmpjes en een gloednieuwe imagofilm om de gemeente in de kijker te zetten. De animatiefilmpjes, ingesproken door inwoners van de gemeente, geven je meer informatie over de dienstverlening, de imagofilm werd dan weer ingeblikt met de hulp van ruim 150 Heistse figuranten en toont het rijkgevulde verenigingsleven.

 1. Heists muzikantenkoppel komt na 3 jaar uitstel met show in Zwaneberg: “Na geboorte van dochter een datum voor Pop-iT vastgelegd”
  PREMIUM

  Heists muzikanten­kop­pel komt na 3 jaar uitstel met show in Zwaneberg: “Na geboorte van dochter een datum voor Pop-iT vastgelegd”

  Uitstel is geen afstel: drie jaar na de aankondiging van hun show Pop-iT staat het Heistse muzikantenkoppel Aalex Vertommen en Ralph Hermans op zaterdag 1 april op de planken van CC Zwaneberg. Door corona, verbouwingswerken en een zwangerschap werd Pop-iT in de koelkast geplaatst. Naast een liveband en strijkkwartet nodigden Aalex en Ralph opnieuw een pop-up koor en de dansers van lokale dansclub Kick-It uit om mee de avond te vullen. “‘Ik kan niet kiezen’ is het thema van de show”, lacht Aalex.
  Heist-op-den-Berg
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.