De gewijzigde verkeerssituatie aan de Hopvelden in Hallaar
Volledig scherm
De gewijzigde verkeerssituatie aan de Hopvelden in Hallaar © Lokaal bestuur Heist-op-den-Berg

Verkeersmaatregelen in Hopvelden in Hallaar: “Schoolomgeving krijgt zone 30 en nieuwe enkelrichtingsstraat”

HallaarDe verkeerssituatie in de Hopvelden in Hallaar wordt vanaf volgende week aangepast, in kader van een verkeersveilige schoolomgeving. Aan de schooltoegang van de basisschool in de Hopvelden komt er een zone 30 en in een deel wordt enkelrichting doorgevoerd. 

 1. Boekvoorstelling Filip Dewinter onder waakzaam oog van agenten verloopt zonder incidenten
  Aarschot

  Boekvoor­stel­ling Filip Dewinter onder waakzaam oog van agenten verloopt zonder incidenten

  Vlaams Belang Aarschot nodigde zaterdag Filip Dewinter uit om zijn laatste boek ‘Omvolking, de grote vervanging’ te komen voorstellen aan hun leden en sympathisanten. Via sociale media had men dit event aangekondigd en via die weg nodigde men tevens ‘iedereen’ uit. Net op die sociale media nam ‘iedereen’ dit niet in dank af en vreesde men een mogelijk incident. Ook politie was de berichtgeving op sociale media niet ontgaan en hield duidelijk een oogje in het zeil.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. Honderden motorrijders nemen afscheid van Outlaws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriendschap”
  PREMIUM
  Putte, Mechelen

  Honderden motorrij­ders nemen afscheid van Out­laws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriend­schap”

  Honderden motards uit heel Europa zakten zaterdagmiddag af naar Putte om afscheid te nemen van Willy ‘Penske’ Van Den Weghe (75). De Mechelse oprichter van motorclub Outlaws overleed op 15 januari. “Willy leefde een bijzonder, vrij en vol leven. Hij had een stoer uiterlijk maar een groot hart, en was een beschermengel voor zijn vrienden en familie”, klonk het. In een kilometerslange stoet begeleidden de Outlaws Penske na de dienst naar zijn laatste rustplaats.