In café De Compagnon in het dorp van Wiekevorst kan je als sportliefhebber de komende weken jouw hart ophalen
Volledig scherm
In café De Compagnon in het dorp van Wiekevorst kan je als sportliefhebber de komende weken jouw hart ophalen © Marc Aerts

Unieke veiling, voetbaltruitjes, dartskampioenschap én groot scherm in café De Compagnon: “Na al die lockdowns de mensen nog eens samenbrengen is het doel”

WiekevorstEen groot scherm, truitjes van Wout Van Aert en iconen van de Rode Duivels en een Wiekevorsts kampioenschap: het zaaltje van café De Compagnon in hartje Wiekevorst bruist in oktober van de activiteiten. Te beginnen met het uitzenden van het WK wielrennen op zondag. De organisatoren van Chique Afterwork zetten het allemaal op poten in samenwerking met de cafébazen. 

  1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
    Spaargids.be

    De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

    Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.