Het gerechtsgebouw van Mechelen.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw van Mechelen. © David Legreve

Twintiger vindt negen maanden cel te streng voor diefstal van zonnebril

De 29-jarige Marian M. heeft verzet aangetekend tegen een vonnis van 30 oktober jongstleden dat hem veroordeeld had tot een celstraf van negen maanden en een geldboete van 800 euro effectief. 

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Heist-op-den-Berg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Heist-op-den-Berg

  Zo VeloVeilig is Heist-op-den-Berg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Heist-op-den-Berg hebben 183 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
  voetbal eindronde

  Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

  BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.