De correctionele zittingszaal van de rechtbank in Mechelen.
Volledig scherm
De correctionele zittingszaal van de rechtbank in Mechelen. © David Legreve

Straf met uitstel voor diefstal van sigaretten in nachtwinkel

De rechter in Mechelen heeft een Heistenaar veroordeeld tot een een celstraf van zes maanden en een geldboete van 8.000 euro met uitstel. De Heistenaar ging er begin dit jaar vandoor met een aanzienlijke hoeveelheid sigaretten.

0 reacties

 1. Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerheden”
  PREMIUM
  Herenthout

  Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerhe­den”

  Een frisse pint, een lekker wijntje of een deugddoend kopje koffie op een terrasje bij één of andere horecazaak. Dromen we daar niet allemaal van? Ja toch, zeker nu bekend gemaakt werd dat de terrassen op 8 mei weer open mogen voor de klanten. We gingen eens luisteren bij 10 horecanten in het Stoetersdorp. Lang niet iedere horeca-uitbater is even blij met de beperkte opening van hun zaak.
 2. Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”
  PREMIUM
  Putte

  Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”

  Putte krijgt in mei met Domein 94 een wijngaard langs de Bredestraat. Initiatiefnemers zijn ‘Romeo’ en manager van het vaccinatiecentrum in Putte Chris Van Tongelen, zijn broer Dave en buurman Koen Van Vaerenbergh. De eerste flessen worden eind 2024 verwacht, maar je kan als sympathisant nu al een wijnrank adopteren. “Om het plaatje compleet te maken, verhuizen de luxetenten van mijn tuin naar een plaatsje aan de wijngaard”, vertelt Chris.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen